Joystickhandtag S2

SVAB S2 Joystick-handtaget är ett smalt, ergonomiskt utformat handtag. Mycket arbete har lagts ner på att designa ett användarvänligt handtag där alla funktioner är lättillgängliga för operatören och deras specifika behov. Tack vare designen passar S2 en stor grupp operatörer.

Bild på S2 i olika vinklar

 

Finns i flera olika konfigurationer

Upp till två rullar eller fyra knappar på framsidan samt rum för upp till två knappar på baksidan alternativt en FNR Rocker switch och en knapp.

Utforska de olika konfigurationerna för tum- och pekfingret som S2 har att erbjuda. Anpassas för att matcha dina arbetsförhållanden och preferenser.

 

Symboler på knappar

Knapparna kan nu fås med olika symboler som ökar både effektiviteten och säkerheten då det minskar risken att maskinisten trycker på fel knapp.

 

Haptisk återkoppling via vibration

Nu går det även att få Haptisk feedback i joystickhandtaget som förbättrar säkerhet, precision, användarkomfort och effektivitet. Denna teknik ger maskinisten fysiska återkopplingar, som vibrationer, vilket varnar för risker och möjliggör finstämda rörelser för ökad precision i arbetet. Det fungerar också som ett intuitivt lärande verktyg, särskilt för nya operatörer, genom att direkt visa konsekvenserna av deras handlingar. Genom att minska behovet av ständig visuell övervakning, minskar det också visuell trötthet och kognitiv belastning, vilket gör det möjligt för maskinisten att fokusera bättre på uppgiften. Den varierade interaktionen bidrar till en mer engagerande arbetsmiljö och minskar trötthet från långa arbetspass. Genom att integrera haptisk feedback, kan tillverkare erbjuda mer avancerad och användarvänlig utrustning för dagens grävarbete.

Kort ledtid från förfrågan till första beställning med online vår webbkonfigurator

Handtaget kan konfigureras mycket fritt baserat på komponentplacering, funktionalitet och gränssnitt till maskinen. För att ytterligare underlätta processen med att designa ditt handtag kan du använda vår online webbkonfigurator där du enkelt anpassar din egen S8-handtagskonfiguration.

Joystick-konfiguratorn till S2 är för tillfället under uppbyggnad.