header_background_TRsystem-scaled.jpg

STYRSYSTEM

hexagon_intro_quantum.png

Innovativa styrsystem

Upptäck våra innovativa lösningar för precisionstyrning av multifunktionella hydrauliska redskap till grävmaskiner. Med verktyg som ToolRec för snabb redskapsväxling och anpassade lösningar som förbättrar förarmiljön, erbjuder vi helhetskoncept från design till implementering. Våra mångsidiga styrsystem och styrenheter, inklusive trådlösa modeller, bidrar aktivt till teknologisk utveckling inom branschorganisationen VDMA.

Styrning av multifunktionella hydrauliska redskap

Upptäck våra innovativa lösningar för precisionstyrning av multifunktionella hydrauliska redskap till grävmaskiner. Vi är experter på att optimera funktion och användbarhet för både redskaps- och maskintillverkare, från design till färdig implementering. Lär dig mer om hur vårt engagerade team av ingenjörer kan hjälpa till att förenkla och förbättra styrningen av ditt hydrauliska utrustning. Vi är också stolta medlemmar i VDMA och MiC 4.0, där vi bidrar till utvecklingen av framtida teknologier.

LÄS MER

ToolRec

ToolRec är ett system framtaget för att effektivisera skiftningen mellan flera olika arbetsredskap på grävmaskiner. I takt med att grävmaskiner mer och mer används som redskapsbärare uppstår flera utmaningar med att hantera dessa. Läs mer om hur vi löser detta med vårt ToolRec system.

LÄS MER

Kundanpassade lösningar

Upptäck hur vi skräddarsyr lösningar i grävmaskinsstyrning och hydrauliska redskap för att effektivisera styrning och förbättra förarmiljön. Med ett djupt engagemang för maskinisternas vardag och ett agilt förhållningssätt erbjuder vi kostnadseffektiva och kvalitetssäkrade helhetslösningar. Vår nära relation med maskinförare och bred kompetens gör oss till en idealisk partner i utvecklingen av dina produkter, optimerade för maximal körglädje och effektivitet.

LÄS MER

Styrenheter

Våra styrenheter är framtagna för universalstyrning av ventiler och kan styra de flesta ventiler på olika typer av maskiner. Vi har även små och smidiga styrenheter som är framtagna för att sitta utanför hytten och enheter med trådlös teknologi.

LÄS MER