header_background_styrreglage-scaled.jpg

STYRREGLAGE

Effektivitet-BG-Helbild.png

Nyckeln till en effektiv och ergonomisk operatörsmiljö

Vi erbjuder både högt konfigurerbara och ergonomiska joystick-handtag samt en pålitlig och robust elektronisk joystick-bas. De multifunktionella handtagen och basen kan beställas separat och är väl lämpade och testade för en mängd olika tunga maskiner.

JOYSTICKHANDTAG

A9

A9-handtaget är SVAB’s mest avancerade handtag och är speciellt utvecklat för att tillgodose ett växande behov av ergonomi och möjlighet att kunna styra fler funktioner via grävmaskinens joystickshandtag. Med A9 kan du styra tre rullfunktioner samtidigt med tummen, pekfingret och långfingret.

LÄS MER

JOYSTICKHANDTAG

L8

L8 är det multifunktionella ergonomiska joystick-handtaget som satte en ny standard med sin innovativa, funktionella design. Du kan styra två rullfunktioner samtidigt med tummen och pekfingret.

LÄS MER

ELEKTRONISK JOYSTICKBAS

eJB

eJB är en robust och säker elektronisk joystick-bas med rörliga komponenter skyddade av en bälg. eJB är utformad för fjärrstyrning av elektrohydraulik via CAN. Joystickbasen efterliknar mekaniken, ergonomin och känslan hos en hydraulisk joystick och har en design som har visat sig vara robust.

LÄS MER

JOYSTICKHANDTAG

S2

SVAB S2 Joystick-handtaget är ett smalt, ergonomiskt utformat handtag. Mycket arbete har lagts ner på att designa ett användarvänligt handtag där alla funktioner är lättillgängliga för operatören och deras specifika behov. Tack vare designen passar det en stor grupp operatörer.

LÄS MER

JOYSTICKHANDTAG

B1

Denna joystick är gjord för operatörer som endast är i behov av de viktigaste funktionerna för att lyckas med sina uppgifter. Trots sitt enkla utseende, har den väldigt ergonomiska designfunktioner. Tack vare dess enkla design kan maskinoperatörer snabbt anpassa sig till dess funktioner utan problem.

LÄS MER