Kundanpassade lösningar

Vi gillar att driva utvecklingen av grävmaskinsstyrning framåt men gör det gärna i samarbete med tillverkare av multifunktionella hydrauliska redskap och grävmaskiner.

Vi har genom åren tagit fram flera egna innovativa lösningar där vi sett ett uppenbart behov av effektiviserad styrning och förbättrad förarmiljö, men förutom det så agerar vi gärna som en extern produktutvecklingsavdelning och produktion som kan hjälpa er att förverkliga era idéer för att optimera styrningen och körglädjen av era produkter.

 

Tydligt fokus i att förstå maskinistens vardag 

Vi har ett tydligt fokus på att ingen ska stå närmare maskinföraren än vi. Detta innebär att vi inte bara hjälper dig som partner att lösa dina aktuella utmaningar och behov. Genom ett gediget maskinintresse, lång erfarenhet och en nära relation med maskinförare bidrar vi till en proaktiv och innovativ utveckling av din maskin eller redskap.

 

Enkel och smidig helhetspartner

Med vårt agila förhållningssätt och en spontan ”inga problem” attityd kommer du förvånas över hur enkelt det kan vara att lösa komplexa utmaningar. Vi har inte valt att bli bra på variation eller volym, vi har valt att bli bäst på bägge. Därmed kan vi säkerställa en kostnadseffektiv och kvalitetssäkrad produktion för volymprodukter, samtidigt som vi kan erbjuda stor variation med en snabb ”Time To Market”. Detta tillsammans med en egen heltäckande produktuvecklingsavdelning blir vi en svårslagen partner.

 

Kompletta lösningar

Med vår breda kompetens och helhetsförståelse för era maskiner eller redskap erbjuder vi kompletta lösningar innehållande alla komponenter som krävs för en enkel logistik och installation.