Styrning av multifunktionella hydrauliska redskap

Optimera styrningen av redskap till grävmaskiner med SVAB’s driftsäkra och innovativa produkter

Vi har lång erfarenhet inom precisionsstyrning av multifunktionella hydrauliska redskap till grävmaskiner och är världsledande inom styrning av tiltrotatorer till grävmaskiner. Vi erbjuder kompletta lösningar med allt som behövs hela vägen från förarens händer fram till det hydrauliska redskapets funktioner. Vårt team av ingenjörer arbetar i nära samarbete med er som tillverkare av redskap och/eller grävmaskiner för att optimera styrningen och maximera kundnyttan av era produkter. Vi stöttar er genom hela utvecklingsprocessen, från koncept till implementering. Samarbetet med oss innebär en framgångsrik resa med att optimera styrningen och förenkla installationen av multifunktionell hydrauliska redskap på en grävmaskin.

 

För redskapstillverkare

Vi är en helhetsleverantör som hjälper tillverkare av multifunktionella hydrauliska redskap med allt från kompletta retro fit systemlösningar innehållande allt som behövs hela vägen från förarens händer fram till det multifunktionella hydrauliska redskapet som ska styras, till lösningar innehållande elektronik, mjukvara och kablage till endast redskapet för att göra det kompatibelt med maskiner som redan är förberedda med ett elektriskt gränssnitt för olika multifunktionella hydrauliska redskap. Tveka inte att höra av dig till oss om du söker en proaktiv och innovativ partner som man kan lita på.

 

För maskintillverkare

I takt med att marknaden för multifunktionella hydraulisk redskap växer, växer även behovet av att underlätta för effektivare och säkrare installationer av dessa.

Vi hjälper maskintillverkare med kompletta och maskinanpassade systemlösningar som stödjer framtidens öppna gränssnitt och borgar för en effektiv och säker plug and play installation av multifunktionella hydrauliska redskap som t.ex en tiltrotator eller ett skördaraggregat.

Tveka inte att kontakta oss om du letar efter en proaktiv och innovativ partner som du kan lita på och som snabbt kan hjälpa dig att anpassa era grävmaskiner efter framtidens behov.

Läs mer om vårt öppna styrsystem Open Connect


MiC 4.0 medlem

Vi är medlemmar i VDMA och Mic 4.0 vilket innebär att vi är en partner som är med och utvecklar ett enhetligt , tillverkaroberoende och maskinövergripande digitalt öppet gränssnitt mellan grävmaskiner och multifunktionella hydrauliska redskap. Läs mer om arbetet som bedrivs inom MiC 4.0 här https://mic40.org/en/