Vision & kärnvärden

Affärsidé

Vi utvecklar och erbjuder ergonomiska, användarvänliga komponenter och kompletta styrsystem för effektiv manövrering av arbetsfordon och dess redskap. Genom innovativt tänkande och med gedigen produktkunskap är vi ledande på marknaden.

Vision

Vår vision är att vara ledande inom utveckling, försäljning och tillverkning av styrsystem och produkter som ökar arbetseffektiviteten för grävmaskiner och gör livet enklare för operatörerna.

Våra kärnvärden

 

 

Trust

För oss handlar tillit/trust om att vara öppna, raka och ärliga både internt och externt. Det innebär att vi erbjuder säkra produkter med hög kvalitet och att vi alltid håller vad vi lovar!

Action

För oss handlar action om att alltid sträva efter korta svarstider gentemot våra kunder. Det innebär att vi snabbt anpassar våra produkter och tjänster utifrån kundernas behov. Med mod och framåtanda skapar vi action i vår vardag!

Innovation

För oss handlar innovation om att tänka utanför ”boxen” och på så sätt hitta nya lösningar som underlättar livet för våra kunder och medarbetare. Vi ligger hela tiden i teknikens framkant och skapar produkter som effektiviserar våra kunders och medarbetares arbete.